Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Wellness

Wellness

Az otthoni wellness maga a megtestesült kényelem. A hidromasszázs kádtól a kültéri medencéig olyan termékválaszték található, amely biztosítja a kellemes kikapcsolódást. Webáruházunkban ezek a felszerelések lehetővé teszik saját wellness-központod kialakítását, házon belül és kertedben is.

Gyógyfürdő limitált helyen

Manapság sokan álmodoznak otthoni gyógyfürdőről, és sokkal egyszerűbb ezt megvalósítani úgy, hogy tökéletesen megfeleljen az igényeidnek, még akkor is, ha lakáson belül szeretnéd elhelyezni. A jelenlegi piac néhány négyzetméteres szaunákat kínál, amelyek közül párat el lehet tárolni, ha nincs használatban, így optimalizálva a rendelkezésre álló teret. A hidromasszázs kádak is lehetnek kompaktak, és valójában ugyanazt a teret foglalják el, mint egy normál fürdőkád. Azok számára, akik nincsenek abban a helyzetben, hogy fürdőkádat telepítsenek be, vannak olyan vertikális megoldások, amelyek a zuhanyzót változatos intenzitású vízsugárral felszerelt fallá varázsolják. Különösen a wellness világában az egyik trendet a hidromasszázs zuhanykabinok jelentik, vízsugár masszírozó hatásával ötvözik a teljes kikapcsolódás élményét.

Medencék és jakuzzik a kertben vagy a teraszon

Ha rendelkezünk egy kertel, akkor megfontolandó egy szauna vagy jakuzzi, valamint a nyári felfrissüléshez úszómedence telepítése. Ilyen kategóriáink a kis gyermekmedencék, családi úszómedencék, szaunák és jakuzzik. Úszómedencéink és a jakuzzik nem beszerelt, beépített formában érhetők el, mégis az egyik legfontosabb ilyen termékek vásárlása esetén annak karbantartása, védelme. Kiegészítők kategóriánkban ezekhez mindent megtalálsz.