1. Ragyog a világ

  A kinti világítás egyszerre több funkciót tölt be, hiszen segít a tájékozódásban, védi az otthonunkat az illetéktelen behatolástól, és mindeközben nagyban feldobja a kert hangulatát.

  Tovább
 2. Az otthon fénypontja – hogyan válasszunk csillárt?

  A 16-18. században uralkodó barokk építészet grandiózus enteriőrjeiben (paloták, kastélyok gazdagon díszített termeiben, dolgozó- és könyvtárszobákban, középületek auláiban)

  Tovább
 3. Milyen az ideális padlólap? – hidegburkolatok beltérre, kültérre

  Akár házat építünk, akár nagyobb ívű lakásfelújításra adjuk a fejünket, az egyik legnagyobb dilemmát a padlóburkolatok kiválasztása szokta okozni, hiszen a kereslet folyamatos növekedésével párhuzamosan ezen termékek választéka is egyre gyarapszik

  Tovább
 4. Egy csepp csempe csemege

  Az olyan anyagok kiválasztása esetén, mint pl. a csempék, amelyekkel hosszú távra tervezünk a lakásban, érdemes alaposan körbejárni a témát, de először is a helyiséget.

  Tovább
 5. Tartós alapokon – a laminált padló

  A tavaszi felújítások és építkezések során felmerülő választások megkönnyítése céljából most bemutatjuk Önöknek a laminált padlót.

  Tovább
 6. Hogyan válasszunk mosdókagylót?

  Ha ez a kérdés most erősen foglalkoztat bennünket, valószínűleg már van fürdőszobabútorunk vagy már megterveztük, hogy milyen lesz.

  Tovább
 7. Egységben az erő – komplett fürdőszoba bútorok

  Nem csoda, ha izgatottak vagyunk, mikor olyan izgalmas és ritka kaland elébe nézünk, mint fürdőszobánk berendezése.

  Tovább
 8. Pontos iránytű a zuhanykabinokhoz

  A legjobb, ha élőben tüzetesen megszemlélik a zuhanykabinok végtelen és sokszínű kínálatát, de hogy könnyebben tájékozódjanak, összeállítottuk ezt a navigációt segítő cikket.

  Tovább
 9. Mosdószekrény – célszerű és nagyszerű

  Ha éppen most költöztünk új helyre vagy kisebb-nagyobb lakásfelújításba kezdtünk, előbb-utóbb szembetaláljuk magunkat a kérdéssel, hogy hova pakoljunk a fürdőszobában.

  Tovább