Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

 1. Tolóablak erkélyekhez és loggiákhoz

  Erkélyek és loggiák fém-műanyag ablakokkal történő üvegezése

  Tovább
 2. Mosogató, a konyha tisztaságának kulcsa

  Noha egyre több háztartásban használnak mosogatógépet – ami igazán dicséretes dolog

  Tovább
 3. Az asztali lámpától a csillárig – beltéri lámpák minden helyzetre

  A világítástervezés az egyik legkomplexebb feladatnak számít a lakberendezésen belül,

  Tovább
 4. A felfrissülés birodalma

  Egy pezsdítően üdítő zuhany azon túl, hogy bearanyozza az egész napot, a magunkra figyelés és kényeztetés kivételes időszaka.

  Tovább
 5. Ragyog a világ

  A kinti világítás egyszerre több funkciót tölt be, hiszen segít a tájékozódásban, védi az otthonunkat az illetéktelen behatolástól, és mindeközben nagyban feldobja a kert hangulatát.

  Tovább
 6. Az otthon fénypontja – hogyan válasszunk csillárt?

  A 16-18. században uralkodó barokk építészet grandiózus enteriőrjeiben (paloták, kastélyok gazdagon díszített termeiben, dolgozó- és könyvtárszobákban, középületek auláiban)

  Tovább
 7. Milyen az ideális padlólap? – hidegburkolatok beltérre, kültérre

  Akár házat építünk, akár nagyobb ívű lakásfelújításra adjuk a fejünket, az egyik legnagyobb dilemmát a padlóburkolatok kiválasztása szokta okozni, hiszen a kereslet folyamatos növekedésével párhuzamosan ezen termékek választéka is egyre gyarapszik

  Tovább
 8. Egy csepp csempe csemege

  Az olyan anyagok kiválasztása esetén, mint pl. a csempék, amelyekkel hosszú távra tervezünk a lakásban, érdemes alaposan körbejárni a témát, de először is a helyiséget.

  Tovább
 9. Tartós alapokon – a laminált padló

  A tavaszi felújítások és építkezések során felmerülő választások megkönnyítése céljából most bemutatjuk Önöknek a laminált padlót.

  Tovább
 10. Hogyan válasszunk mosdókagylót?

  Ha ez a kérdés most erősen foglalkoztat bennünket, valószínűleg már van fürdőszobabútorunk vagy már megterveztük, hogy milyen lesz.

  Tovább
Oldal