Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Szaniter

Otthonunk nélkülözhetetlenjei: a szaniterek

Lakásfelújításba kezdett, esetleg építkezik? Szeretné szanitereit egy helyről, hasonló minőségben beszerezni? Akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár, mert webshopunkról mosdókagylót, kézmosót, piszoárt, monoblokkos wc-t és bidét is rendelhet. Termékeink megbízható, esztétikus kiegészítői minden fürdőszobának, így az Ön otthona vagy munkahelye vizes helyiségében is komfortosan érezheti magát. Nézzen szét nálunk!

Szanitereink meglétét már-már természetesnek vesszük, hiányukat viszont azonnal érezzük, ahogy azt is, hogy mennyire nem mindegy, milyen típusú, minőségű szaniter kerül a fürdőszobánkba. A higiéniai szempontok mellett ezeknek a termékeknek egyszerre kell megfelelniük a funkcionalitás, az időtállóság és az esztétikai követelményeknek is. Nem nagyolható el a döntés, mert szanitereket ideális esetben nem 2-3 évre vásárol az ember, mint ahogy az sem megkerülendő szempont, hogy a későbbiekben mennyi időt/energiát kell szánnunk ezek tisztántartására.

A készletünkön levő magas minőségű szaniterek ellenállóbbak a háztartási tisztítószerekre, ezért karcmentes, újszerű állapotukat sokáig képesek megőrizni.

Többféle méret és forma várja vásárlóinkat, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy az ideális fürdőszoba a megfelelő szaniterek kiválasztásánál kezdődik. Tőlünk kompromisszummentesen szerezheti be új mosdókagylóját, beépíthető mosdóját vagy piszoárját.

Nézzen szét kínálatunkban, ha pedig élne ingyenes szállítási lehetőségünkkel Budapest területén, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szavazzon a minőségre, a megfizethetőségre, döntsön a Grandohome prémium termékei mellett! Amennyiben szanitereinkről bővebb információkat szeretne megtudni, kapcsolatba léphet velünk elérhetőségeink valamelyikén.