Polysan STADIUM ovális akril kád 190x95x46cm, fehér 82111

Rendelhető
SKU
82111
279 300 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Fedezze fel a Polysan STADIUM ovális akril kádot, amely tökéletes választás minden modern fürdőszobához! Az ovális formatervezés és a 190x95x46cm méret biztosítja a kényelmet és a kiváló funkcionalitást, amit elvár egy prémium minőségű kádtól. A fehér 82111 szín tovább növeli a termék eleganciáját, és könnyedén illeszkedik bármilyen fürdőszobai stílushoz. Az akril anyag könnyű tisztítást és hosszú élettartamot garantál, így a kád tökéletes választás a mindennapi használathoz. A Polysan STADIUM ovális akril kád nem csak praktikus, de vizuálisan is lenyűgöző. A kád ovális formája egyedi stílust kölcsönöz a fürdőszobának, miközben a mély kialakítás lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön és élvezze a fürdőzés minden percét. Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű, stílusos és funkcionális kádat! Vegye meg a Polysan STADIUM ovális akril kádat, és élvezze a luxus fürdőzés élményét otthonában!  

Várható szállítás: 15 munkanap
Tájékoztató adat, amely az eddigi szállítások alapján egy átlagos szállítási határidőt mutat. A szállítás pontos dátumáról megrendelés után visszaigazolást küldünk vagy megrendelés előtt kérésére ügyfélszolgálatunk leegyezteti önnek a tényleges szállítási időpontot.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenDebreceni raktárunkban
  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenBudapesti raktárunkban
  • 9 999 Ft Futárszolgálat

A Polysan STADIUM ovális akril kád 190x95x46cm egy magas minőségű, fehér színű fürdőkád, amely tökéletes választás bármely fürdőszoba számára. A kád ovális formája elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a 190x95x46cm-es mérete biztosítja, hogy kényelmesen elférjen benne. Az akril anyag könnyű, de ellenálló, így hosszú élettartamot biztosít. A kád felülete sima és könnyen tisztítható. A Polysan STADIUM ovális akril kád fő előnye, hogy modern designjával és praktikus funkcióival tökéletes kiegészítője lehet fürdőszobájának. 

További információ
Súly 37.000000
Méret 190x95x46 cm
Polysan STADIUM ovális akril kád 190x95x46cm, fehér 82111