Polysan IPANEMA szabadon álló kád, öntött márvány, 170x70x54 cm fehér 69911

Rendelhető
SKU
69911
654 550 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Fedezze fel a Polysan IPANEMA szabadon álló kádot, ami tökéletes választás minden modern fürdőszoba számára. Ez a kád öntött márványból készült, ami nem csak rendkívül tartós, de elegáns és luxus megjelenést is kölcsönöz a terméknek. Az IPANEMA kád kifinomult vonalvezetéssel és letisztult formatervezéssel büszkélkedik, ami minden otthonban stílusos kiegészítővé válik. A kényelmes méret és a mély, tágas belső tér garantálja, hogy minden fürdés valódi kikapcsolódás legyen. Az öntött márvány anyagának köszönhetően ez a kád hosszú élettartamú és könnyen tisztítható, így mindig tökéletesen tiszta és higiénikus marad. A természetes márvány textúrája pedig egyedi és exkluzív megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegye otthonát igazán különlegessé a Polysan IPANEMA szabadon álló káddal! 

Várható szállítás: 15 munkanap
Tájékoztató adat, amely az eddigi szállítások alapján egy átlagos szállítási határidőt mutat. A szállítás pontos dátumáról megrendelés után visszaigazolást küldünk vagy megrendelés előtt kérésére ügyfélszolgálatunk leegyezteti önnek a tényleges szállítási időpontot.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenDebreceni raktárunkban
  • 0 FtSzemélyes átvétel, beérkezést követőenBudapesti raktárunkban
  • 9 999 Ft Futárszolgálat

A Polysan IPANEMA szabadon álló kád egy igazán elegáns és luxus darab a fürdőszobában. Az öntött márvány anyagának köszönhetően a kád nem csak rendkívül tartós és strapabíró, de rendkívül esztétikus megjelenést is kölcsönöz a helyiségnek. Főbb jellemzők/Előnyök: 1. Öntött márvány: Az öntött márvány anyag hosszú élettartamot és magas szintű ellenálló képességet biztosít a karcolásokkal és kopásokkal szemben. Emellett a márvány luxus megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. 2. Szabadon álló kialakítás: A szabadon álló kialakítás lehetővé teszi, hogy a kádat bármilyen pozícióban elhelyezzük a fürdőszobában, növelve ezzel a helyiség rugalmasságát és funkcionalitását. 3. Kényelmes és tágas: A Polysan IPANEMA kád rendkívül kényelmes és tágas, így biztosítva a pihentető és luxus fürdőélményt. 4. Könnyen tisztítható: Az öntött márvány sima felülete könnyen tisztítható, így a kád hosszú ideig megőrzi eredeti fényét és szépségét. Összefoglalva, a Polysan IPANEMA szabadon álló kád tökéletes választás azok számára, akik egy elegáns, tartós és kényelmes fürdőkádat keresnek fürdőszobájukba. 

További információ
Súly 140.000000
Méret 168x72x49 cm
Polysan IPANEMA szabadon álló kád, öntött márvány, 170x70x54 cm fehér 69911