Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Világítás

Lámpák hatalmas választéka

Vitathatatlan, hogy a különböző fényforrások a hangulatteremtés legfontosabb eszközei közé tartoznak, úgy a lakásban, mint a kertben. Webáruházunk választékát úgy állítottuk össze, hogy stílus és teljesítmény terén is mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelő darabokat. Böngésszen kedvére bel- és kültéri lámpáink között!

Végtelen kínálat – a csillártól az asztali lámpáig

A lámpa az egyik legizgalmasabb lakberendezési kiegészítő. Azon túl, hogy ellátja alapfeladatát, vagyis biztosítja számunkra a fényt a sötétebb, zárt térben, nagyban hozzájárul az adott helyiség hangulatának megteremtéséhez is. Lámpából rengetegféle van, a tervezőknek valóban csak a képzelet szab határt, ahogy mondani szokás. A skála roppant széles: az egyik végén ott találjuk a harsány, feltűnő darabokat, például egyes csillárokat, amelyek markáns megjelenésükkel vagy tekintélyes méretükkel vonzzák a szemet és szinte uralják a teret, a skála másik végét zárják az enteriőrbe észrevétlenül belesimuló, beépíthető termékek, a kettő között pedig ott sorakozik a design és funkció tekintetében egyaránt roppant nagy változatosságot mutató lámpák valóságos hada.

Minőségi fényforrások tárháza

A beltéri lámpák egyik nagy halmazát a fali és a mennyezeti lámpák alkotják. Teljesen általános részei a berendezésnek, legyen szó otthonokról, irodákról, hivatalokról, szállodákról vagy bármilyen létesítményről, helyiségről. Széles termékpalettánkon kedvére válogathat bárki, hiszen nálunk minden irányzat képviselteti magát a letisztult, modern, minimalista stílustól kezdve a hagyományos formavilágán át egészen a különleges darabokig. Ez a megjelenés mellett természetesen a funkciókra is igaz, így a tradicionális darabok mellett a speciális, modern kihívásoknak is maradéktalanul megfelelő lámpák is elérhetők nálunk. Egy kert(helyiség), udvar vagy terasz hangulata nagyban függ a világítástól. A tér paramétereihez igazodva választhatunk kandelábert, kültéri álló, fali vagy mennyezeti lámpát, de akkor is bőséges választék áll rendelkezésünkre, ha a fényforrást pusztán dekorációs célra használnánk. A szabadban ráadásul a nap energiája is rendelkezésünkre áll, így az elektromos lámpák mellett a napelemesekre is voksolhatunk.

Felsorolni is nehéz, mennyi praktikus és esztétikus darab között válogathat webáruházunkban – inkább böngésszen kedvére, és rendelje meg online a legtetszetősebb darabokat!