Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és néhány percen belül már küldjük is a kuponkódot, mellyel webáruházunkban 20.000 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes a házhozszállítás* Budapesten!

*Az akció részletei és az ingyenes szállítás feltételei:

  • 1. Iratkozzon fel hírlevelünkre, melyből értesülhet a legújabb termékeinkről, legjobb akcióinkról, mellyel jelentős összegeket takaríthat meg. Természetesen a későbbiekben bármikor leiratkozhat.

  • 2. A feliratkozás után, a köszönő e-mailben küldünk önnek egy ingyenes szállításra jogosító kuponkódot.

  • 3. A kuponkóddal a szállítást csak azok tudják igénybe venni, akik 20.000 Ft felett rendelnek webáruházunkban és akik Budapestre kérik a szállítást. FIGYELEM: az ingyenes szállítás csak Budapest területére érvényes, a vidéki kiszállításokra nem érvényesíthető, mivel kapacitásunk jelenleg csak a budapesti ingyenes kiszállítást teszi lehetővé.

  • 4. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket (termékeket) 20.000 Ft feletti értékben és tegye a Kosarába.

  • 5. A Kosárban adja meg a kupon kódot: Kosár/Összefoglaló/Kupon érvényesítése/Kupon kód megadása.

  • 6. Ezután menjen tovább a Pénztárhoz.

  • 7. A Pénztárban a címadatok és a budapesti irányítószám beírása után önnek automatikusan az Ingyenes szállítás fog megjelenni.

FONTOS: a Pénztárban a szállítási címnél az irányítószámnak Budapestinek kell lennie!

Amennyiben probléma merül fel a rendelés leadása során kérjük, jelezzék telefonon (06-20-96-96-202) vagy e-mailben (info@grandohome.hu).

Az automatikus megrendelés visszaigazolás után kollégáink leellenőrzik, hogy tényleg budapesti-e a cím.

Az akció tesztjelleggel működik, visszavonásig érvényes, ezért érdemes minél hamarabb kihasználni.