Kád

Kényelmes és relaxáló fürdőzési élmény. Stílusos és esztétikus design,magas minőségű anyagokból készült kádak. Különféle méretek és formák elérhetők, hogy minden fürdőszobába illeszkedjen. A fürdőkádak kiválóan alkalmasak a stressz csökkentésére és a test és lélek pihentetésére.

Hasznos információk kádvásárláshoz – Grando Home útmutató

Ha fürdőkádat szeretne vásárolni, a legjobb helyen jár. A Grando Home webáruház kínálatában 30 gyártó több mint 800 terméke közül válogathat a legjobb árakon. A következő típusokból választhat: egyenes kád, sarokkád, aszimmetrikus kád, szabadon álló kád, kétszemélyes kád, ülőkád, ovális- és körkád, valamint hidromasszázs kád.

A kád kiválasztásakor fontos szempont a fürdőszoba mérete, a beépíthetőség, a kád ára, anyaga és tisztán tarthatósága.

Egy kisebb fürdőszobába normál méretű egyenes kádat vagy helytakarékos aszimmetrikus kádat praktikus beépíteni, míg egy tágas fürdőszobába akár egy nagyobb kör alakú fürdőkád vagy kétszemélyes, illetve térbe állítható, szabadon álló kád is telepíthető.

A kád mérete és formája mellett az alapanyaga is lényeges. A legjellemzőbb anyagok szerint a termék lehet akrilkád, lemezkád vagy öntöttmárvány-kád.

Manapság az akrilkád örvend a legnagyobb népszerűségnek. Alapanyaga szaniterakril, amely meleg tapintású, nem hűti le a vizet, könnyen tisztítható, antibakteriális felülettel is kapható. A kisebb karcok, sérülések könnyen javíthatók rajta. Az akril nagyon könnyen formázható, ezért hajlított, íves és különleges formájú designkádak is készülnek belőle. Viszonylag kis súlyúak, ezért olyan helyre is telepíthetők, ahová egy öntöttvas- vagy öntöttmárvány-kád már nem. Vannak térbe állítható vagy beépíthető, továbbá elő- és oldallappal szerelhető változatai is.

A lemezkád legfőbb előnyei a tartós forma, a kiváló minőség, a hosszú élettartam, a könnyű tisztíthatóság és a legkedvezőbb ár. Felületük zománcozott – ezt a bevonatot magas hőfokon égetik a kádtestre. Kopás-, karc- és vegyszerállók, valamint ütésállók (tompa tárgyak), viszont sérülés esetén már nehezebben javíthatók, mint az akril. Általában egyenes, szögletes kádak készülnek ebből az anyagból. Telepítésük beépítéssel történik. Ár-érték arányban kiváló választásnak számítanak.

Az öntöttmárvány-kádak között már valóságos műalkotásokat is találhatunk, nem véletlen, hogy ezek a lakberendezők és belsőépítészek kedvencei. Fantáziadús formákba önthetők, exkluzív és különleges megjelenésükkel a fürdőszoba központi elemei. Felületük kellemes, lágy tapintású, egyszerűen tisztán tartható. Hosszú élettartamúak, kialakításuk stabil és masszív, az alapanyaguk miatt súlyosabbak, mint az előbbi változatok.

Amennyiben segítségre van szüksége a kád kiválasztásakor, keresse ügyfélszolgálatunkat!