Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Okosotthon

Okosotthon

Mi az okosotthon?

Magyarországon az okosotthon rendszerek viszonylag új keletűek, ugyanakkor egyre többen veszik igénybe a szolgáltatást. Azok az épületek sorolhatók az okosotthonok kategóriájába, amelyek a különféle automatizált megoldások révén képesek növelni a ház komfortszintjét, kényelmét, biztonságát és energetikai hatékonyságát. Igen, mindezt egyszerre.

Chameleon Home
Chameleon Home
Okosotthon konzol
Okosotthon konzol

Mit tud a Chameleon és miért jövőálló?

A Chameleonnak hála olyan hálózat építhető ki a lakásban, amelynek elemei gyártótól és márkától függetlenül képesek kommunikálni. Így nem fordulhat elő, hogy például az árnyékolás- és a világítástechnika nem képes összedolgozni az asszisztensek különbözősége miatt. Emellett tervezőink nemcsak a jelenre, de a jövőre is gondoltak. Éppen ezért a Chameleonnál egy olyan rendszer született, ami a későbbiekben bármikor szabadon bővíthető, a frissen beépített részegységek a régiekkel is kompatibilisek lesznek majd.

A Chameleon jóval több puszta kényelmi funkciónál. Biztonságot nyújt, igazi élménnyel ajándékoz meg nap mint nap, segít, hogy spórolj a számlákon, miközben éjjel-nappal gondoskodik rólad és a családod kényelméről.

A komplex okosotthon rendszer

A Chameleon „rendszerfüggetlen okos otthon-szakértő”. Ez azt jelenti, hogy nemcsak az időjáráshoz, az életritmusodhoz és a hangulatodhoz alkalmazkodik, hanem a következő generációs rendszerekhez is. Mert egy strapabíró, rugalmas alapinfrastruktúrát ad, amihez bármelyik gyártó termékét hozzákapcsolhatod - bármikor.

Rendszerfüggetlen okos otthon szakértő
Rendszerfüggetlen okos otthon szakértő

Így vigyáz a családi értékekre

Árnyékolástechnika
Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

A gombnyomással is vezérelhető árnyékolástechnika az időjárás-előrejelzés alapján lehúzza a redőnyöket, reluxákat és behúzza a napvitorlát, ha jégeső vagy szélvihar van kilátásban.

Fűtési görbe

A fűtési görbét az öntanuló fűtési algoritmushoz igazítja, leengedi a redőnyöket, hogy a meleg télen ne szökjön ki, nyáron pedig ne tolakodjon be.

Fűtésszabályozó
Fűtésszabályozó
Kertöntözés
Kertöntözés

Kertöntözés

Az automatikus öntözés félig helyettesít egy kertészt azzal, hogy a kertet, a füvet és a balkonládákat az időjárással, napszakkal és talajnedvességgel összhangban locsolja.

Biztonsági rendszer

A biztonsági rendszer a kamerákon és ujjlenyomat-azonosításon felül ellenőrzi, kinek mikor van jogosultsága a lakásban tartózkodni és azonnal szól a távfelügyeletnek, ha tüzet, füstöt, gázszivárgást, csőtörést vagy szén-dioxidot érzékel.

Biztonság
Biztonság
Energia
Energia

Energia

Szól, ha egy konnektor feleslegesen fogyaszt vagy indokolatlanul folyik egy csap.