Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kültéri lámpa

Kandeláberek, kültéri lámpák sokasága

Akár a családi háza kertjébe, akár a nyaralójába, garázsába keres kültéri lámpát, webáruházunk széles választékában garantáltan megtalálja az ideális darabot. Különböző típusú és méretű termékeink egytől egyig megbízható minőséget képviselnek, funkciótól és stílustól függetlenül. Böngésszen kedvére!

A lakótér kiterjesztése

Tavasztól őszig sok időt töltünk a kertben és a teraszon, nyáron pedig akár éjszakába nyúlóan időzünk a szabad levegőn. Az év ezen szakaszában a kertünk és az udvarunk afféle kihelyezett nappalivá és konyhává/étkezővé válik, ahol baráti összejöveteleket rendezünk, grillvacsorákat adunk, vagy családi körben csendben üldögélünk és nagyokat beszélgetünk. Az adott helyszínhez illő kültéri lámpák csodás hangulatot teremtenek, és persze gyakorlati szempontból nézve is nélkülözhetetlenek, hiszen fontos, hogy napnyugta után is lássunk a sötétben. Akárcsak a házban vagy a lakásban, a kertben is célszerű megtervezni a világítást, és annak megfelelően beszerezni a szükséges eszközöket.

A hagyományostól a dekorig

Kültéren is számos okból van szükségünk fényre. Egy praktikus fali vagy mennyezeti lámpa elengedhetetlen ahhoz, hogy szürkületkor vagy este biztonsággal jussunk be az otthonunkba, de erre a célra egy mozgásérzékelős lámpa is kitűnő választás. A különböző kerti vagy dekorlámpák megalapozzák a kerti partik utánozhatatlan atmoszféráját. Kültérre is választhatunk beépíthető vagy asztali lámpát, ha pedig igazán környezettudatosak vagyunk, a napelemes lámpák mellett is dönthetünk.

Ismerje meg választékunkat, és rendeljen néhány egyszerű lépésben!