Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Konyhabútor

Konyhabútor: vizuális és praktikus élmény

Az ízlésünknek és a praktikus igényeinknek is megfelelő konyhabútor a modern konyha elengedhetetlen kelléke. Konyhai létünk során meghatározó szerep jut az elérhető közelségben levő konyhai eszközöknek, amelyek rendezett tárolásához a szekrényes, polcos bútorelemek nyújtanak lehetőséget. Bútor webáruházunk kínálatában prémiumminőségű márkák elemes bútorai és konyhablokkjai közül választhat. Rendelje meg a konyhájába illő tökéletes bútort, és mi már szállítjuk is!

Hogyan válasszunk konyhabútort?

A konyhabútor minden kétséget kizáróan meghatározza a helyiség összképét, hangulatát, ezért a praktikus szempontok mellett az összbenyomásra is figyelnünk kell. Mindenekelőtt azt érdemes meghatároznunk, hogy milyen színű bútort szeretnénk: a világos konyhabútor tovább tágítja a teret, a sötétebb élesíti és határolja a tér vonalait. Attól függően válasszunk, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, és milyen környezetben éreznénk jól magunkat!

A GrandoHome-nál minőségben és esztétikailag is kimagasló bútorok felhozatalából válogathat, ezért az egyéni ízlés és a praktikus szempontok fognak dönteni. Bútor webáruházunkban két alaptípus közül választhat: elemes konyhabútort és teljes konyhablokkot kínálunk.

Az elemes változat esetén az ugyanahhoz a kollekcióhoz tartozó elemeket külön-külön is megrendelheti, és utólag rakhatja össze. A konyhablokk már a kész látvánnyal szembesíti Önt: ilyen lesz a vizuális környezet konyhájában, ha az adott típust választja. Konyhablokkjaink kedvező árfekvésűek, színskálájuk a fehér, bézs, vanília és világosabb tölgyszínektől a sötétebb santanáig és szilfáig terjed.

Reméljük Ön is megtalálja a GrandoHome-nál azt a konyhabútort, amiről mindig is álmodott!