Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Konyha

Konyha: a háztartás központja

A konyhában zajlik leghangosabban a családi élet, és ez a gasztronómiai csodák születésének helye. Most csukjuk be a szemünket, és képzeljük el az álomkonyhát, amit a GrandoHome-mal rendeztünk be! Ha körbenézünk, a konyhai lámpa szétszóródó, meleg fényében látjuk a káprázatos, tölgyszínű konyhabútort a konyhapultba mélyesztett mosogató tálcával, ahol esténként az edények tornyosulnak. A mosogató felett a tökéletesen hozzá igazított csaptelep, a víz ismerős, egyenletes, edénycsörömpöléssel tarkított zúgása. Most nyissuk ki a szemünket, és valósítsuk meg, amit láttunk!

Egy hely ahol a család együtt van

Az emberi faj szocializációjában kulcsszerepe van az étkezésnek: a táplálkozás öröme, a konyha különleges ízei terelik össze a közösség tagjait. Eszünk, ízlelünk, és közben megosztjuk egymással a gondolatainkat. Ebben a kapcsolatépítési térben valósul meg a családi és közösségi kötelékek erősítése, építése. Ez a tér idővel egyre bővült, és a korszellemnek megfelelő igények, illetve társadalmi elvárások szerint rendeződött be. Jellege viszont mit sem változott: a konyha ma is összegyűjti a családot, fontos beszélgetések és meghitt pillanatok helyszíne, a közös étkezés pedig visszaállítja a sokszor hektikus hétköznapok kibillent egyensúlyát.

Ízek, imák, emlékek

A konyha a ház lelke: egy valóban ingergazdag környezet, ahol nemcsak az eseménydús családi élet zajlik, és tengernyi emlék születik, hanem felejthetetlen gasztropillanatok élvezői is vagyunk.

Érdemes ezt a teret praktikus szempontok mentén berendezni. A lényeg, hogy legyen minden kényelmes és könnyen hozzáférhető, amire szükség van a főzéshez-sütéshez, és ha a konyhában tervezünk étkezni, akkor az étkező bútor beszerzésére is gondolnunk kell.

De hogyan kezdjünk hozzá? A konyha központi eleme a teljes tér arculatát meghatározó konyhabútor. A GrandoHome felhozatalában talál egész konyhablokkokat, illetve elemes konyhabútort is, amelyet a megrendelést követően Ön is összerakhat. Figyeljen a kiválasztott bútor kialakítására, adottságaira, hiszen a legfontosabb, hogy az Ön igényeinek megfelelő legyen!

A minőségért nem kell aggódnia: a bútor webáruházunkban kínált termékekért minőségi garanciát vállalunk. Természetesen az esztétikum sem utolsó: olyan bútorzatot válasszon, amelyet el tud képzelni konyhájába, és amely olyan meghitt, barátságos környezetet terem, ahol minden reggel szívesen szürcsölgetné a kávéját!

Egyszerű konyharendezés a GrandoHome-mal

Itt azért még nincs vége. Egy-egy étkezés alkalmával néha tetemes mennyiségű mosatlan gyűlik össze, ezért a mosogatásra is gondolni kell. Egy hosszú távon terhelhető, strapabíró és rozsdamentes mosogató tálca, illetve az ehhez passzoló csaptelep elengedhetetlen elemei a konyhabútornak. Az, hogy számunkra egy álló, fali, vagy kihúzható zuhanyfejes, flexibilis csap az ideális választás, elsősorban lakásunk adottságainak függvénye, de ha nem vagyunk biztosak a döntésben, előtte mindenképpen konzultáljunk szakemberrel.

Nem utolsósorban a megfelelő világításról is gondoskodni kell, hiszen gyér fényviszonyok mellett kellemetlen élményeket szerezhetünk főzés közben, de az sem árt, ha látjuk, mit fogyasztunk éppen. Konyhai lámpák terén mindenféle típust megtalál a GrandoHome-nál a függőlámpától a beépíthető változatig, amelyek bármilyen stílusú enteriőrhöz szabadon illeszthetők.

Tekintse meg sokrétű választékunkat, és engedje fantáziáját szabadon szárnyalni – várjuk egy virtuális kalandra a GrandoHome-ban!