Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Fürdőszoba kiegészítők

Fürdőszoba kiegészítők - megtalálni a megfelelő kellékeket

A fürdőszobai kiegészítők végső simítást adnak a fürdőszobának, és hab a tortán, amikor a helyiség sikeres kialakításáról van szó. Szappanadagolók, poharak, WC-kefe készletek, kapaszkodók, csúszásgátlók és polcok: mind különböző célt szolgálnak- és kivitelben készülnek.

Elhelyezett vagy falra szerelt?

Számos fürdőszobai kiegészítő csavarozható a falba vagy elhelyezhető a földön. Előbbibe tartoznak a törülközőtartók, szappantartozékok, fogmosópohár tartók és WC-kefe készletek. Utóbbiba a szemetesek, csúszásgátlók, szőnyegek és szennyestartók. Mindkét lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az elhelyezett tartozékoknál nem kell lyukat fúrni a falba, egyszerűen elhelyezhetők ott, ahol szükség van rájuk. Takarítás során azonban gyakran akadályt jelenthetnek, míg a falra szerelhető fürdőszobai kiegészítők előnye: elegánsabbnak tűnnek és tágasabbnak hat a rendelkezésre álló tér.