Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Biztonsági kamera

HDCVI, IP kamerák széles tartozékkínálattal

Lakóingatlanban, nyaralóban, raktár- vagy üzlethelyiségben, esetleg középületben építene ki elektronikus megfigyelőrendszert? Nézze végig nagynevű gyártóktól származó, kiváló minőségű biztonsági kameráink kínálatát, és gondoskodjon a hatékony személy- és tulajdonvédelemről mielőbb!

Digitális biztonsági kamerák hálózati eléréssel

A régebbi típusú analóg biztonsági kamerákkal szemben a legmodernebb HDCVI, illetve IP kamerák kiemelt előnye – a jóval magasabb képminőség mellett –, hogy távoli elérést is lehetővé tesznek, azaz internetkapcsolaton keresztül a világ bármely pontjáról ellenőrizhetjük az általuk rögzített képanyagot. Ezen felül akár vezeték nélküli hálózatra is csatlakoztathatóak, ami nemcsak rugalmasabb használatot biztosít, de mivel nincs szükség jelkábelekre, esztétikusabb, diszkrétebb megjelenést is kölcsönöz a készülékeknek.

A csőkamerától a PTZ-ig

Akár HDCVI, akár IP kamera mellett döntene, webáruházunkban többféle kivitel közül választhat, így garantáltan megtalálja a céljainak, elképzeléseinek legjobban megfelelő terméket. A kompakt kialakítású, időjárásálló cső vagy a mennyezetre szerelhető, félgömb alakú dóm változatok mellett a nagy népszerűségnek örvendő box, illetve a forgatható, dönthető, optikai zoommal felszerelt PTZ (Pan-Tilt-Zoom) kamerák is helyet kaptak termékpalettánkon. Emellett az ezekkel kompatibilis rögzítőegységeket, tartozékokat, kiegészítőket is beszerezheti tőlünk.

Helyezze kosarába az Önnek legjobban tetsző biztonsági kamerát, és rendeljen házhoz szállítással! Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken bizalommal!