Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Fürdőszoba bútor

Fürdőszoba: tisztaság és komfort

A tisztaság alapigényünk, ahogy alap az is, hogy higiénés szokásainkat, tevékenységünket egyértelműen a fürdőszobához kötjük. A mai kor igényeinek megfelelő fürdőszobának egyszerre esztétikusnak és praktikusnak kell lennie. A fürdőszoba bútorok biztosítják a tárolókapacitást, ahol tisztálkodószereink és higiénés eszközeink kényelmesen elférnek. Mi fürdőszobakérdésben is mindenre gondoltunk: válogasson bútor webáruházunk minőségi kínálatából!

A testi-lelki felfrissülés szigete

Sokak számára ismerős tapasztalat, hogy a zuhanyrózsából előtörő vízsugarak hatására nemcsak testüket érzik frissebbnek és tisztábbnak, hanem idegrendszerük is kisimul. A fürdőszobába újra és újra betérünk, hogy lemossuk magunkról a napi fáradtságot. E helyiség szerepe tagadhatatlanul fontos az életünkben: a fizikai megtisztuláson túl a szellemi felfrissülésnek, a gondolatok rendszerezésének és az öngondoskodás megnyugtató biztonságának kereteit teremti meg.

Milyennek kell lennie egy fürdőszobának?

Bár merev szabályok nincsenek, általánosan érvényes, hogy egy fürdőszobában sok mindennek el kell férnie: a fürdőszoba szekrénynek, a kádnak vagy zuhanyfülkének, a WC-nek, a szaniternek, a törülközőknek és a különböző tisztálkodószereknek is helyet kell találni.

A következő kérdés, hogy ezt a sok összetevőt milyen stílusba csomagoljuk. A klasszikus stílus követői választhatják a hagyományos fehéret, a modern irányzatok kedvelői újíthatnak a merész színkombinációkkal tarkított modellekkel. Bárhogy is döntünk, a stílusos fürdőszobabelső meghatározó eleme egészen biztosan a fürdőszoba bútor lesz.

A fürdőszoba bútor kiválasztásánál az esztétikus megjelenés és a harmonikus összhatás megteremtése mellett praktikus szempontokra is figyelnünk kell. A bútorzatnak igazodnia kell a tér sajátosságaihoz és méretéhez. Jó tudni, hogy egy kisebb fürdőszobát is be lehet stílusosan rendezni anélkül, hogy a zsúfoltság érzetét keltenénk.

Legalább ennyire fontos, hogy a választott bútor alapanyaga ellenálló legyen, hiszen a magas páratartalom és a vízzel való érintkezés állandó kockázati tényezőt jelentenek a tartósság szempontjából. A műanyag, fém, üveg és gránit bútorelemek ellenállóak, de nem kell lemondanunk az esztétikus fahatásról sem, mivel megfelelő felületkezeléssel ezek is ugyanolyan időtállóak.

Tekintse meg bútor webáruházunk széles termékpalettáját, és rendezze be fürdőszobáját az Önnek tetsző bútorelemekkel!