Mosdószekrény – célszerű és nagyszerű

Mosdószekrény – célszerű és nagyszerű

Ha éppen most költöztünk új helyre vagy kisebb-nagyobb lakásfelújításba kezdtünk, előbb-utóbb szembetaláljuk magunkat a kérdéssel, hogy hova pakoljunk a fürdőszobában.

Antik stílusú nyitott mosdószekrény mosdótállalA sok kis üvegcse, flakon, doboz és tisztítószer a legjobb, ha egy helyre kerülnek. Na de hogy oldjuk meg, hogy a lehető legkisebb teret foglalják el a tárolóeszközök, és tisztálkodóhelységünk is rendezett képet mutasson? A válasz pofonegyszerű: amire elengedhetetlen szükségünk van, az egy mosdószekrény. A választás a lehetőségek sűrűjében viszont annál nehezebb. Kezdjük azzal, hogy átnézzük az online vagy nyomtatott lakberendezési oldalakat vagy katalógusokat. A képeket böngészve azonnal el tudjuk képzelni, hogy melyik forma és milyen méretű, szélességű és magasságú bútor illene a mosdónkhoz, illetve hogy szimpla vagy dupla mosdószekrény legyen. Fontos szempont még, hogy modern, minimál vagy klasszikus, esetleg antik stílusban gondolkodunk. Most jöhet a pontos mérés, ha pedig még üres a fürdőszobánk, kivételesen akkor járunk a legjobban, mert a kettőt egymáshoz tervezhetjük, így az egységes design borítékolva.

Tervezzünk hosszú távra!

Dupla mosdószekrény két különálló mosdóvalÉs akkor most ugrik a majom a vízbe, hisz tudjuk jól, az ördög a részletekben rejlik. Következik a szín- és anyagválasztás: fehér, világos és sötét fenyő, platinatölgy, kőris, dió grafit, fekete vagy ezek kombinációi, de akár színes is lehet – ahogy tetszik. A lényeg, hogy passzoljon a csempe, a padlóburkolat, a fal, a zuhany és a kád színéhez. Ezt már csak kicsit kell pontosítanunk, vannak fényes, magasfényű és matt felületek is. Most, hogy a kört sikerült leszűkítenünk, célkeresztben a praktikus felhasználás. El kell döntenünk, hogy nyitható ajtós legyen vagy fiókos, ez esetben még azt is, hogy inkább több kicsi vagy néhány nagyobb fiókkal rendelkezzen. Nézzük meg azokat a mosdószekrényeket is, amelyeknek van nyitott felülete, ahonnan könnyedén elő tudjuk kapni, amire szükségünk van. Fontos, hogy elférjünk mellette kényelmesen, gyorsan és egyszerűen tudjunk ki-be pakolni. Első hallásra talán úgy tűnik, hogy a mosdószekrény is jó nagy fejtörést fog okozni, de a megújult vagy átrendezett fürdőszoba látványa örömteli, frissítő érzéssel ajándékoz meg bennünket.

Facebook | Instagram