A felfrissülés birodalma

A felfrissülés birodalma

Egy pezsdítően üdítő zuhany azon túl, hogy bearanyozza az egész napot, a magunkra figyelés és kényeztetés kivételes időszaka.

Walk-in Zuhanyfal
Walk-in Zuhanyfal

Ehhez viszont előbb meg kell teremtenünk az ideális körülményeket. Az új zuhanyajtó vagy -fal méretének kiválasztása előtt érdemes először is a hely méreteit és adottságait, ezután pedig a kényelmi és esztétikai szempontokat sorra venni. A különböző méretben elérhető zuhanyajtó nyílhat befelé, kifelé, jobbra, balra is, vannak univerzálisan megfordítható verziók, forgó, toló, összehajtható, eltolható és csukló ajtók, melyekből ez utóbbi négy teljes mértékben kihasználhatóvá teszik a belépő szélességét. Nagyobb tér és zuhanytálca esetén jó megoldás lehet egy eltolható és egy fix rész, vagy két fix és két tolórész. Fontos azt is megnézni, hogy zuhanytálcával vagy anélkül, lecsempézett padlóra is vagy önállóan két fal közé telepíthető-e az ajtó. Az ajtókhoz vásárolható minőségi zuhanyfal, melyek így együtt egy teljes értékű zuhanykabint alkotnak. A kettőt kombinálva L vagy U alakú zuhanykabint is kialakíthatunk, és így jobban ki lehet használni a teret. A mágneses záródás pedig nagyban segíti a zuhany használatát és tisztán tartását.

Álomból valóság

Walk-in Zuhanyfal
Walk-in Zuhanyfal

A biztonsági üveg lehet átlátszó, dekor matt vagy csíkos is, melyekhez válasszunk a fürdőszoba stílusához passzoló krómozott fém, fényes ezüst-színű, fehér, szatén vagy alumínium keretet. Letisztult és elegáns megoldás lehet a keret nélküli zuhanyajtó, és érdemes azt is átgondolni, hogy fém, krómhatású, acél, szatén vagy fényes alumínium fogantyú illik-e a fürdőszoba stílusához. Ha nem szeretnénk ajtót, akkor az egyenes walk-in zuhanyfal a modern, minimalista formát kedvelőknek tökéletes megoldás lehet, amivel tágas térérzetünk marad a fürdőszobában. A teleszkópos támaszték fixen tartja a zuhanyfalat, és lehetővé teszi a hosszabbítást is. Jó tudni, hogy a speciális felületkezelések megakadályozzák a vízkővesedést, és megkönnyítik a tisztítást. Jó néhány termék esetén egyedi méret készítésére is van lehetőség, és többféle szélességben is elérhető. Egy hozzáillő zuhany csaptelep pedig hab a tortán. Határ a csillagos ég, vagyis mindenre van esztétikus és kényelmes megoldás. Válasszon minket, hiszen velünk legszebb álmai szerint valósíthatja meg új zuhanyzóját!

Facebook | Instagram